HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

FIRESTONE WINTERHAWK 3 téligumi

FIRESTONE Winterhawk 3 minta
  1. Tapadás, irányíthatóság, megbízhatóság, ez a Firestone Winterhawk 3

Ha valaki középkategóriás téli abroncsot keres személyautójára, jó választás lehet számára a Firestone Winterhawk 3 téli abroncs. Az amerikai gyártó, a Firestone története még 1900-ban kezdődött, az első nagy sikert akkor érték el, amikor Henry Ford kétezer garnitúra abroncsot rendelt a Firestone-tól és ezzel szerelték fel az új T-modelleket. Ma a Firestone már a Bridgestone-csoport tagjaként működik. 


Olyan abroncsokat gyártanak, melyek tartósak, megbízhatóak és az áruk sem túl magas. A középkategóriában helyezkednek el, ez azonban nem azt jelenti, hogy ne gyártatának minőségi termékeket. A téli gumik piacán is meghatározó szereplő a Firestone, nem csoda, hisz olyan technológiai újításokat alkalmaznak, melyek téli abroncsaikat még megbízhatóbbá teszik. 

Firestone Winterhawk 3

Egy téli guminál sok minden számít. A  mintázata, az anyagösszetétele, az, hogy hogy viselkedik havon, jégen, mennyire jól lehet irányítani az autót, mi a helyzet a kanyargós utakon. A Firestone Winterhawk 3 a téli körülmények mindegyikének kiválóan megfelel. Hogy miért? 


Egyrészt a mintázata miatt. A jobb tapadásért és kezelhetőségért a 3D-s pengeszerű mintaárkok felelnek, míg a stabilitást a 2D árkok fokozzák. Rugalmas és jól tapad, ez nagyon fontos egy téli abroncsnál, hisz a kemény mínuszokban is jól kell teljesítenie egy abroncsnak, nem szabad merevvé, rugalmatlanná válnia. 

Nanotechnológia és polimerek

Egy téli guminak nem csak a mintázata fontos, hanem az anyagösszetétele is. A Firestone Winterhawk 3 NanoPro-Tech technológiával készült, ami azt jelenti, hogy molekuláris szinten szabályozták a gumikeverék összetevőinek kölcsönhatását. Ezek a NanoPro-Tech polimerek gondoskodnak az optimális szilikaeloszlásról, így a gumi a nagy hidegben sem válik merevvé. 


Az abroncs mintázata pedig szintén a jobb teljesítményhez járul hozzá. Így megnövelték a mintablokkok számára, a futófelület még jobban kapaszkodik a hóban és a jégen. A vízen felfutástól sem kell tartani, hisz a hosszanti mintaárkok gyorsan és hatékonyan vezetik el a vizet és a latyakot. 


Kanyarban, egyenes úton egyaránt jó vezetésélményt biztosít a Firestone Winterhawk 3 téli abroncs. Ez pedig különösen fontos, hisz a téli időszakban egyébként is nagyobb kihívásokkal kell szembenéznie annak, aki autóba ül. Gondoljunk csak a sokféle csapatékra, ami nem csak az úton való közlekedést nehezíti, hanem a látási viszonyokat is csökkenti. Ezért fontos, hogy olyan abroncsot válasszunk, ami megbízható, mint a Firestone Winterhawk 3. 


A(z) WINTERHAWK 3 család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia