HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

FALKEN FK510A SUV AZENIS nyárigumi

FALKEN FK510A SUV Azenis minta

Falken FK510 Azenis SUV nyári gumi

Az ultra nagy teljesítményű Falken FK510 Azenis SUV nyári gumi egy gyors és teljesítményorientált, 4x4-es és SUV járművekre tervezett abroncs, amely gyári felszerlésként köszön vissza az egyes Porsche Macan modellekről.  

Új generációs, aszimmetrikus abroncsprofillal vértezték fel, mely gondoskodik a kezelhetőségről, stabilitásról és hatékony nedves tapadásról még nagyobb sebességnél is.

Falken FK510 Azenis SUV nyári gumi: optimális érzékenység minden útfelületen

A Falken FK510 Azenis SUV nyári gumi nem titkolt célja, a vezetési élmény fokozása. Esetében a vállalat a már megszokott "Especial" technológiáját alkalmazta, amely javítja az abroncs viselkedését kanyarodás és fékezés közben. Eközben az X-ice technológia kiváló vízenfutás ellenállást biztosít, míg a NanoPro-Technology felel a rendkívüli tartósságról, valamint a kiváló nedves teljesítményről.

Az egyedülálló hibrid fémszál-technológiával a gumiabroncs belsejét teljesen elzárták a víztől a szakemberek. Ez kiváló kényelmet és teljesítménynövekedést eredményezett. Lenyűgöző erejének és alacsony gördülési ellenállásának köszönhetően ideális gumiabroncs azoknak a sofőröknek, akik a minőségbe és teljesítménybe kívánnak fektetni.

Falken FK510 Azenis SUV nyári gumi: a zavartalan utazásért

A Sumitomo Rubber Industries leányvállalataként induló japán társaság becsülettel végig járta a létrát. A legkisebből vált szegmense egyik iránymutató márkájává. A folyamatos technológiai fejlesztések és az agresszív globális terjeszkedés elősegítette, hogy egy elismert gumiabroncs-gyártóvá válhasson. Immár sajátos szabványokat emel az abroncsiparban. Napjainkra pedig, már széles körben a világ egyik legjobb ár-érték arányával operáló sport-gumik gyártójaként tartjuk számon.  

A vállalat tehát már a kezdetek óta odafigyel rá, hogy színvonalas, hosszú élettartamú, mégis kedvező áru termékeket kínáljon az igényes gépjárműtulajdonosok részére. A Falken FK510 Azenis SUV nyári gumi pedig pontosan ilyen.


A(z) FK510A SUV AZENIS család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia