HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

BRIDGESTONE BLIZZAK LM80 EVO téligumi

BRIDGESTONE Blizzak LM80 EVO minta

Jégen és havon is kiváló a Bridgestone Blizzak LM-80 EVO

Biztonság, kényelem és teljesítmény, ezt kínálja a terepjárók, SUV-k számára a Bridgestone Blizzak LM-80 EVO 2021 telén is. A téli vezetés mindig nagyobb odafigyelést igényel, hisz a változékony út- és időjárási viszonyok között nagyobb a balesetek kockázata. Csökkennek a látási viszonyok, az utak csúsznak, jegesek, havasak. 


Pedig a téli vezetés is lehet szép élmény. Ehhez az kell, hogy a téli abroncs kiválóan teljesítsen a havon, a jégen, a száraz úton. Jól fékezhető és jól kormányozható legyen. A Bridgestone Blizzak LM-80 EVO egy ilyen abroncs. Nem kell lemondani a vezetés élményéről, sőt! Ezzel a téli gumival igazi élmény a vezetés, hisz az autó kiválóan kormányozható marad, útfekvése, tapadása stabil, így igazán könnyű vezetésélményt biztosít. 

Bridgestone Blizzak LM-80 EVO, a terepjárók téli gumija

Egyre többen döntenek úgy, hogy terepjárót, SUV-t vásárolnak. Az ilyen típusú járműveknek sok előnyük van a hagyományos személyautóhoz képest, így nagyobb a teljesítményük, kényelmesebb utazást tesznek lehetővé. A Bridgestone az ilyen autók számára fejlesztette ki a Blizzak LM-80 EVO téli abroncsot, ami kényelmes, biztonságos. A jégen és a havon is precíz kormányzást tesz lehetővé és a száraz úton is megállja a helyét. Irányíthatósága kiemelkedően jó. 


Hogy mindezt minek köszönheti? Mintázatának és anyagösszetételének. A gumi forgásiránykötött mintázattal rendelkezik, lamelláit pedig úgy alakították ki, hogy kiegyensúlyozott irányítást tegyen lehetővé, emellett pedig a vonóerőre sem lehet panasz. 

Lamellák, mintaárkok
Nedves és száraz úton egyaránt jól teljesít, ezt a vékonyabb, merevebb bemetszéseknek köszönheti. A vékony lamellák miatt jól fékezhető és jól is gyorsul a jeges úton is. A keresztirányú mintaárkok pedig arról gondoskodnak, hogy ne alakuljon ki a nedves úton az úgynevezett aquaplaning, azaz a vízen felúszás. A mintaárkok gyorsan és hatékonyan vezetik ki a vizet és a latyakot, így biztosítva a megfelelő tapadást. 


Egy téli guminál fontos, hogy megbízható legyen a különböző útviszonyok között, hogy a kanyarban se csússzon meg az autó és hogy fékezéskor, gyorsuláskor is ugyanúgy teljesítsen az autó, mint nyáron. Ebben pedig óriási szerepe van a téli abroncsnak. Hisz hiába hideg és csapadékos a tél, nem kell lemondanunk autónk nagy teljesítményéről, nem kell visszafognunk magunkat. Egy jó abroncs választásával ugyanúgy élvezhetjük a nagy teljesítményt, mint nyáron. Ehhez pedig kitűnő választás a Bridgestone Blizzak LM-80 EVO téli gumi. 

A(z) BLIZZAK LM80 EVO család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia