HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

BRIDGESTONE BLIZZAK LM25-1 téligumi

BRIDGESTONE Blizzak LM25-1 minta

Terítéken a téli gumik, fókuszban  a Bridgestone Blizzak LM25-1

Havas, jeges, csúszós – hamarosan ilyen utakon közlekedhetünk. Hamarabb sötétedik, később lesz világos. Hol a hó esik, hol az eső. Latyakos utak, ónos eső, eső, nem épp ideális, ha autózásról van szó. De! Ha felkészítjük a télre az autónkat, akkor sok kellemetlenségtől megóvhatjuk magunkat, és nagyobb biztonságban lehetünk utakon. 

Hogy mit is takar a téli felkészítés? Például azt, hogy feltöltjük téli, fagyálló szélvédőmosó folyadékkal a tartályt, aztán ellenőrizzük az ablaktörlő lapátok állapotát. Hisz látni és látszani nagyon-nagyon fontos a kedvezőtlen körülmények között is. Az autók téli felkészítéséhez szervesen hozzátartozik az is, hogy a nyári gumiabroncsokat pihenőre küldjük és felszereltetjük a télit. 

Gondolkodjunk előre, válasszunk okosan!

Rengetegféle téli gumiabroncs van  a piacon, és nem mindenkinek ugyanaz a tökéletes választás. Nagyon sok tényezőtől függ, hogy melyik lesz számunkra  a legjobb. Azonban ahhoz, hogy ezt kiderítsük, nem árt tisztázni pár dolgot. Például, hogy milyen útviszonyok között használjunk majd az autónkat télen. Kirándulni járunk vele például a hegyekbe, vagy épp csak annyira vesszük majd elő a garázsból, ha vásárolni megyünk. Rövid vagy hosszú távokat teszünk meg vele? 

Igaz, hogy milyen sok mindent át kell gondolni? Amikor pedig eljön az idő, akkor nyilván mindenki nekiáll böngészni az internetet és kiválasztja az igényeinek és pénztárcájának megfelelő abroncsot. A vásárlás előtt sokan olvassák a teszteket, és a vásárlói véleményeket, így döntik el, hogy végül mit is vesznek meg. A Bridgestone a világ egyik vezető abroncsmárkája, ami természetesen téli abroncsokat is gyárt. 

Csendes és kiváló: Bridgestone Blizzak LM25-1

A Bridgestopne Blizzak LM25-1 téli gumiabroncsok a prémium kategóriát képviselik. Speciális kialakításúak, nedves és száraz utakon is megfelelő tapadást biztosítanak a téli időszakban. Legyen akár fagy, hó, eső, a speciális mintázattal és a cikkcakkos lamellákkal bíró abroncsok jól tapadnak, megbízhatóak. Így válhat a téli vezetés is élvezetté. 

Csendes és megbízható, ezeket szokták kiemelni a vásárlók, valamint azt, hogy a havas utakon is nagyon jól irányítható az autó a Bridgestone Blizzak LM25-1 abroncsoknak köszönhetően. Azoknak jó választás, akik a havas, jeges utakon is, és száraz időben is közlekednek. A világmárka egyik prémium terméke a Blizzak LM25-1, ami a nagy teljesítményű autók téli abroncsa. A(z) BLIZZAK LM25-1 család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia