HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

BRIDGESTONE BLIZZAK LM-500 téligumi

BRIDGESTONE Blizzak LM-500 minta

Kitűnő tapadás, jó irányíthatóság – ez a Bridgestone LM500

A világ egyik legnagyobb gumiabroncsot gyártó cége a személyautók számára fejlesztette ki a Bridgestone LM500 téli abroncsot. A Bridgestone személyautók, hobbiterepjárók, motorok és kisteherautók számára gyárt prémium kategóriás abroncsokat. A Bridgestone Japánban alakult, ma már hat európai gyárral rendelkeznek és világszerte több mint százezer embert foglalkoztatnak. 

Hogy mi a Bridgestone titka? Az innovatív technológiák alkalmazása, a még jobb és jobb  minőségre törekvés, a kutatás, a fejlesztés. Az, hogy az általuk gyártott abroncsok biztonságosak és tartósak legyenek. Úgy nyáron, mint télen. 

Gazdaságos és stabil választás a Bridgestone LM500

Egy téli guminál elvárás, hogy a különböző, olykor szélsőséges útviszonyok között is megfelelően teljesítsen. Hisz a tél nem csak a hatalmas hópelyhekről szól. Bizony előfordulnak kemény mínuszok is, amikor mindent a fagy ural. Egy téli guminak ekkor is biztosítania kell a tapadást, ekkor sem szabad merevvé, rugalmatlanná válnia. A Bridgestone LM500 egy ilyen téli abroncs, ami megőrzi jó tulajdonságait a különböző helyzetekben. 

Így esőben és hóban is. A nedves úton – köszönhetően lamellázatának – kitűnő tapadása van, a mintaárkokat pedig úgy alakították ki, hogy gyorsan és nagy mennyiségben kivezesse a vizet és a latyakot a gumi közepéről, így elkerülhető az aquaplaning, azaz a vízen felúszás. Egyenes és kanyargós utakon is megállja a helyét. 

Fékút és élettartam

A Bridgestone LM500 kiváló úttartást biztosít és vele élmény a vezetés, hisz egy jól irányítható abroncsról van szó. A fékút is rövid, emellett pedig hosszú élettartammal rendelkezik. Azok számára jó választás, akik a tél valamennyi arcát látják az autóból. Akik számára fontos, hogy a havas úton se csússzon meg az autó, hogy irányítható legyen, hogy fékezésnél se kelljen a megcsúszástól tartani. Akik nem csak hóban, hanem bizony a jeges úton is elindulnak, és szeretnék biztonságban tudni magukat és a velük együtt utazókat. 

A Bridgestone-nál folyamatosan tesztelik, fejlesztik az abroncsokat, hogy minél jobb és jobb minőséget tudjanak adni a vásárlóknak. Ez pedig télen is ugyanúgy fontos, mint nyáron. A szakemberek azt tanácsolják, hogy a tartósan plusz hét fokos hőmérséklet alatt mindenki szereltessen fel téli abroncsot autójára. Azoknak pedig, akik hosszú távon gondolkodnak, akik prémium minőséget keresnek, azoknak jó választás a Bridgestone LM500 téli gumi. 

A(z) BLIZZAK LM-500 család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia