HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

BFGOODRICH URBAN TERRAIN T/A négyévszakos

BFGOODRICH URBAN TERRAIN T/A minta

Összkerékmeghajtású autóknak kifejlesztve: BFGoodrich Urban Terrain T/A négyévszakos gumi

A BFGoodrich Urban Terrain T/A négyévszakos gumi egy középkategórisá abroncs, melyet SUV-k számára fejlesztett ki az észak-amerikai BFGoodrich. Egy hosszú élettartamú abroncs, ami élettartama teljes ideje alatt ugyanazt a kiváló teljesítményt nyújtja. Egyenletesen és lassan kopik és jól tapad. A négyévszakos abroncsok esetében is fontos az egyenletes kopás, hisz ez garantálja a biztonságot és a hosszú élettartamot. 


Egy négyévszakos guminak nagyon sok kihívásnak meg kell felelnie, hisz egyaránt jól kell teljesítenie télen, a hidegben, a havas, jeges úton és nyáron, a kánikulában. Az abroncsgyártók évtizedek óta keresik a választ arra a kérdésre, hogy lehet-e egyetlen gumiban egyesíteni téli és nyári gumik előnyös tulajdonságait. A gyártók folyamatosan kutatnak, terveznek, tesztelnek, hogy egyre jobb és jobb négyévszakos abroncsokkal jelenjenek meg a piacon. A BFGoodrich Urban Terrain T/A négyévszakos gumi is egy ilyen abroncs, ami minden körülmények között jól teljesít. 


Vásárlás előtt érdemes alaposan feltérképezni a kínálatot, a webáruházakban megnézni, hogy melyek a legnépszerűbb abroncsok. Ezen kívül ott vannak a tesztek is, melyek eredménye szintén releváns. Mint ahogy a felhasználói vélemények is átfogóbb képet adnak egy-egy abroncsról. 

SUV-k számára ideális választás a BFGoodrich Urban Terrain T/A négyévszakos gumi 

Kényelmes vezetési élményt kínál ez az abroncs, minimális kopással. Olyan szerkezetű abroncs, ami húsz százalékkal javítja a gumi minőségét. Az abroncs jól teljesít a száraz és a nedves úton egyaránt és nem csak országúton, hanem könnyebb terepen is. Mind mintázatában, mind anyagösszetételében igazodik a különböző évszakok kihívásaihoz. 


Hosszanti árkai gondoskodnak arról, hogy gyorsan és hatékonyan vezesse ki a vizet a gumi felületéről, ezzel minimalizálva az aquaplaning kockázatát. Aminek télen és nyáron is van esélye. Télen az olvadó hó, nyáron a nagy esőzések alatt és után fordulhat elő, hogy az úttesten megáll a víz. Ilyenkor ha az autó ráhajt, a nagy tömegű víz réteget képezhet az útfelület és az abroncs között, így elvész a kapcsolat, az autó irányíthatatlanná válhat. A BFGoodrich Urban Terrain T/A négyévszakos gumi gyorsan és hatékonyan szorítja ki a vizet, így minimalizálva ezt a kockázatot és így téve még biztonságosabbá az abroncs használatát. 

Hosszú élettartam, egyenletes kopás

A gumikeveréket úgy alakították ki, hogy lassan kopjon, így lesz ez egy hosszú élettartamú abroncs, aminek nem csak anyagi előnye van, hanem a környezetvédelem szempontjából is ideális, ha nem kell gyakran abroncsot cserélni. A BFGoodrich Urban Terrain T/A négyévszakos gumi felülete aszimmetrikus, így kiválóan tapad a különböző felületeken. Azok számára ideális választás, akik jó ár-érték arányban keresnek négyévszakos gumit városi terepjárójuk számára. A BFGoodrich Urban Terrain T/A négyévszakos gumi egyenletes kopásával és nagy futásteljesítményével igazán ideális választás. 

A(z) URBAN TERRAIN T/A család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia