HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

BFGOODRICH TRAIL-TERRAIN T/A négyévszakos

BFGOODRICH TRAIL-TERRAIN T/A minta

Négyévszakos abroncs minden terepre: BF-GOODRICH TRAIL-TERRAIN T/A

 

A BF-Goodrich Trail-Terrain T/A egy olyan négyévszakos abroncs, amely kifejezetten könnyű terepi viszonyokra lett tervezve. A BF-Goodrich több éves tapasztalatta és a Föld legkeményebb körülményei között végzett tesztelései eredményeként tudott egy olyan négyévszakos abroncsot alkotni, amely hatékonyan és következetesen dacol az elvárásokkal, és bizonyítja, hogy egy négy évszakos abroncs is tud az elvárások felett teljesíteni. A Trail-Terrain T/A emellett még kedvező árakt is garantál.

 

A BF-Goodrich mindig is büszke volt arra, hogy jó ár-érték arányt képvisel. A kedvező árak mellé a minőséget pedig az is garantálhatja számunkra, hogy a BF-Goodrich a Michelin csoport tagja. A BF-Goodrich Trail-Terrain T/A számos méretőben elérhető, 15", 16", 17", 18", 19", 20", 22" colos átmérőben is találunk méretet a kínálatában. A legkeresettebb méretek a 275/65 R18116T, a 245/60 R20 107H SL, a 225/65 R17 102T SL, 275/60 R20, a 285/45 R22 114H XL, 275/60 R20 115T SL, vagy a 235/55 R19 105H Xl, melyek a legtöbb kereskedés és webáruház kínálatában megtalálhatóak.

 

A BF-Goodrich Trail-Terrain T/A technikai jellemzőiről

 

A BF-Goodrich Trail-Terrain T/A kifejezetten úgy kell kialakítva, hogy bármerre is visz az utunk, az abroncs elmenjen mindenféle körülmények között, legyen szó időjárásról, vagy terepről. Az aszimmetrikus mintázatban jól látszik, hogy mély barázdákat kapott az abroncs, hogy könnyebben kivesse magából a sarat vagy a latyakot, de a vízelevezetésben is nagy szerephez jutnak ezek a mélyített barázdák. A jobb tapadásért a 3D lamellák felelnek, emellett az útzajt is minimumon tartják.

 

Természetesen az abroncsnak nemcsak a terepi, de a közúti vezetésben is kiemelkedő teljesítménye van. Emellett a kialakításnak és a gumikeveréknek köszönhetően magasabb futásteljesítményt ér el, mint versenytársai, ennek köszönhetően pedig hosszabb élettartamot is elér, így ritkábban lesz szükség új abroncsra. A hó tekintetében inkább az enyhébb időjárás esetén javasolt, ugyanakkor kisebb hóval tökéletesen meg tud birkózni.

 

Milyen a Trail-Terrian T/A megítélése?

 

A BF-Goodrich Trail-Terrain T/A négyévszakos abroncs olyan sofőrök számára készült, akik a SUV-ot vagy terepjárót vezetnek, és nem szeretnék magukat csak közutakra korlátozni, és könnyű terepen is elmennének egy gumival, télen-nyáron. Bár a négyévszakos abroncsokat elsősorban azoknak szokták javasolni, akik csak városban vezetnek, és azt sem teszik túl sűrűn, a BF-Goodrich Trail-Terrain T/A közúton és terepen is megállja a helyét. Nemzetközi teszteredmény ugyan ezt az állítást nem támasztja alá, ugyanis sem az ADAC, sem más nemzetközi abroncsteszt még nem vizsgálat az abroncsot, ugyanakkor a vásárlói vélemények arról árulkodnak, hogy a Trail-Terrain T/A valóban olyan jól teljesít, amit ígér.

 

Mennyiben olyan abroncsot keres a terepjárójára, amely minden időjárási körülmény között is jól teljesít, biztonságos vezetési élményt nyújt, és még az ára is kedvező, akkor a BF-Goodrich Trail-Terrain T/A abroncsokat mindenképp érdemes számításba venni.

 

A(z) TRAIL-TERRAIN T/A család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia