HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

BFGOODRICH RADIAL T/A nyárigumi

BFGOODRICH RADIAL T/A minta

BF-Goodrich Radial T/A nyári gumi a középkategória csúcsán

BF-Goodrich Radial T/A nyári gumi a közepes árkategóriába tartozó abroncs. Ideális mind a nagy teljesítményű autókhoz, mind a kevésbé sportos modellekhez. A gumiabroncsokat úgy tervezték, hogy megfeleljenek az idősebb autók igényeinek. Széles profiljuk és jellegzetes futófelületük pozitív hatással van az autó kezelhetőségére, így még a klasszikus autók is tökéletesen megbirkóznak a közúti manőverezéssel. 

Másrészt a masszív belső szerkezet nagy igénybevétel mellett is jó tartósságot biztosít. A gumiabroncs oldalfala fehér, domború felirattal van ellátva, amely megfelel az 1960-as és 1970-es évek izomautóinak gumiabroncs-stílusának. Az ilyen részletek teszik a BF-Goodrich Radial T/A nyári gumit nagyszerű választássá a járműfelújítás során. A klasszikus gumiabroncs, amely modern gumikeverékkel készült, kiválóan alkalmas nedves és száraz felületeken egyaránt.

A BF-Goodrich Radial T/A nyári gumi egy igazi amerikai ikon

A felhasználói vélemények szerint igazi klasszikusnak számít, és tényleg a sportkocsikhoz készült. Nagy kanyarstabilitás és érzékeny kezelhetőséget nyújt, hála a tartós gumikeveréknek. A fehér, vintage stílusú dombornyomott felirat és a széles profil kifejezetten az 1990. október 1. előtt nyilvántartásba vett klasszikus sportautókon való használatra készült. Modern technológiájának köszönhetően nedves és száraz aszfalton egyaránt élvezheti a vezetést.

Nyári gumiként úgy tervezték meg, hogy kibírja a legnagyobb forróságot és a kiszámíthatatlan időjárást is. Az európai piac magas elvárásait is figyelembe vették az abroncs kialakításánál, amiről a márka negyven éves tapasztalta gondoskodik. Tény, hogy először az amerikai piacot hódították meg, azonban a piaci jelenlétük az egész világot eléri.

A BF-Goodrich egy olyan márka, amely Észak-Amerikában igazi autóipari legenda. A vállalat az egyik legrégebbi a gumiabroncsiparban, mivel 1870-ben alapították. A BF-Goodrich nagy tapasztalattal rendelkezik a személygépkocsik és a terepjárók abroncsainak gyártásában. 1987 óta a márka a francia Michelin vállalat tulajdonában van.

Kinek ajánlott?

A gumiabroncsok minősége és megbízhatósága közvetlenül befolyásolja a közlekedés biztonságát. A jármű kezelhetősége, úttartása, teljesítménye és féktávolsága függ tőlük. Ezért a gumiabroncsok kiválasztását felelősségteljesen kell megközelíteni. Fontos, hogy a gumiabroncsok vásárlásakor és használatakor a hibák elkerülése érdekében a tulajdonos betartsa az autógyártó ajánlásait, valamint minden javítást szakemberekkel végeztesse el.

A webáruházban is kapható abroncs azok számára jó vásárlás, akik régi autót birtokolnak, és a legjobbat akarják megvenni. A tesztek és a vélemények is egyetértenek abban, hogy a BF-Goodrich neve egyet jelent a minőséggel és a megbízhatósággal, főleg, ha a SUV és terepjáró kategóriát nézzük meg közelebbről. Innentől kezdve mindenki maga dönti el, hogy mit vár egy nyári gumitól, de a jó ár-érték arányért érdemes a BF-Goodrich Radial T/A nyári gumit is kipróbálni.

A(z) RADIAL T/A család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia