HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

BFGOODRICH MUD TERRAIN T/A KM3 nyárigumi

BFGOODRICH MUD TERRAIN T/A KM3 minta

A BF-Goodrich Mud Terrain T/A KM3 nyári gumi az egyik legjobban várt abroncs

A BF-Goodrich Mud Terrain T/A KM3 nyári gumi az év egyik legfelkapottabb abroncsa. A márka termékei a Michelin által használt technológiával készülnek, miközben maga a márka a középkategóriába tartozik, ami garantálja a nagyszerű ár-érték arányt. Minden 4x4-es és valamivel nagyobb méretű autó vezetőjének érdemes odafigyelnie erre a modellre. Az abroncsot úgy tervezték, hogy nehéz körülmények között is teljesítsen, vagyis ott, ahol az aszfalt véget ér, és elkezdődik az igazi kaland. 

A BF-Goodrich Mud Terrain T/A KM3 nyári gumit elsősorban terepen, kisebb mértékben pedig közúton való közlekedésre tervezték. Az ilyen típusú gumiabroncsokat más típusú futófelületi mintázat jellemzi, amely felelős a megerősített szerkezetért és a biztonságért a burkolatlan utakon való közlekedés során. Az MT abroncsok a legjobb megoldást jelentik azon járművezetők számára, akik olyan modellt keresnek, amely megbirkózik a sáros és nedves terepszakaszokkal, és nem áll meg a sziklás lejtőkön. 

A nagyon mély futófelületi barázdák az erős blokkokkal kombinálva biztonságossá teszik a vezetést ezzel az abronccsal. A gumiabroncsok barázdáinak nagy helykihasználtságának köszönhetően a modell gyorsan tisztul, ami megkönnyíti a vezetést például homokon. Ez a terepjáró modell megerősített, így a sofőröknek nem kell attól tartaniuk, hogy nehéz terepen való vezetés közben deformálódna.

A BF-Goodrich Mud Terrain T/A KM3 nyári gumi tulajdonságai

Ez az abroncs a felhasználói vélemények alapján lett megtervezve, majd az úton és a tesztek által bizonyított. Úgy alkották meg, hogy sokkal megbízhatóbb legyen a természetben, mint az aszfalton, úgyhogy a legbátrabbak is nyugodtan használhatják. Ez a modell tényleg hegymászásra épült, úgy találták ki, hogy biztosan meghódítsa a természetet. Nem véletlen, hogy 5%-kal jobb tapadást nyújt sárban, mint az előző modellek.

A Terrain-Attack futófelület kialakítása lehetővé teszi, hogy sárban és laza terepen is könnyű legyen a közlekedés. A tömör gumiblokkokat úgy tervezték, hogy bármilyen megközelítési szögből hihetetlen tapadást biztosítsanak. A speciális mintázat felszabadítja a tömörített sarat a folyamatos tapadás érdekében, így 8%-kal jobb eredményeket nyújt. Ezen túlmenően a gumiabroncs nagyfokú hajlékonysága lehetővé teszi, hogy alkalmazkodjon a terephez, és legyőzze az akadályokat, hála a 27%-kal erősebb oldalfalaknak.

Kinek ajánlott?

A BF-Goodrich Mud Terrain T/A KM3 nyári gumi azoknak ajánlott, akik speciális igényekkel rendelkeznek, és többet járnak a szabadban, mint a betonon. A CoreGard Max technológia vastagabb oldalfalú gumival és speciális keverékkel fokozott védelmet nyújt a hegyes elemekkel szemben, míg a Traction-Armor technológia segít megelőzni az oldalfal vágásait, valamint fedezi a váll felső részét a horzsolások ellen. A tömör gumiblokkokat úgy tervezték, hogy bármilyen megközelítési szögből hihetetlen tapadást biztosítsanak. A webáruházban is kapható BF-Goodrich Mud Terrain T/A KM3 nyári gumi tökéletes lehetőség a vásárlás szempontjából az összes SUV számára.

A(z) MUD TERRAIN T/A KM3 család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia