HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

BFGOODRICH G-GRIP nyárigumi

BFGOODRICH g-GRIP minta

BF Goodrich G-GRIP nyári gumi

A BF Goodrich G-GRIP nyári gumi fő jellemzői a jó teljesítmény minden felületen és a biztonság extrém időjárási körülmények között. A középső árszegmensbe sorolt modell biztosítja a sima kezelhetőséget száraz felületen és a kényelmet akár nedves úton is.
Egyedülálló futófelület a maximális védelemért: mire képes még a BF Goodrich G-GRIP nyári gumi?
A gumiabroncsnak van egy irányított futófelülete, amely maximális vízelvezetést tesz lehetővé. Ebben segítenek a "Vortex" típusú ereszcsatornák is - a folyadék gyors felszabadításának köszönhetően, melyek hatékonyabb fékezést és kiváló tapadást biztosítanak a kanyarokban.
A modell a "Toboggan" csatornarendszert alkalmazza, amely az önzáró hidakkal együtt megakadályozza a víz visszafolyását.
Száraz felületen a teljes teljesítményt a gumiabroncs szilárd vállai és a folyamatos középső borda biztosítja, amely hirtelen helyzetekben gyors reagálást és precíz irányítást garantál.
Ha BF Goodrich G-GRIP nyári gumi, akkor magas fokú képességek a legkülönbözőbb nyári körülmények között is
A BFGoodrich G-Grip olyan gumiabroncs, amelyet különösen értékelni fognak azok a sofőrök, akik kedvezőtlen időjárási körülmények között is szeretnék élvezni a maximális teljesítményt. A modell lehetővé teszi a biztonságos vezetést és a kormányzás kiváló pontosságát bármilyen nyári felületen.
A gumiabroncs gyártásakor alkalmazott modern összetétel miatt a BFGoodrich G-Grip alacsony zajszinttel rendelkezik.
A speciális futófelület-kialakítás a zaj csillapítását is segíti, így a mindennapi vezetés igazi élvezetet nyújt. Az abroncs kifejezetten tartós, és ellenáll a különféle ütéseknek, mechanikai sérüléseknek. Az optimális felületi nyomásnak köszönhetően a modell egyenletesen kopik és magas fokú teljesítményt nyújt élettartama alatt.
Amennyiben Ön is egy megbízható, magas teljesítményű abroncsra vágyik, válassza a BF Goodrich G-GRIP nyári gumi terméket.

A(z) G-GRIP család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia