HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

BFGOODRICH G-GRIP ALL SEASON 2 négyévszakos

BFGOODRICH G-GRIP ALL SEASON 2 minta

Személyautókra minden évszakra: BFGoodrich G-Grip All Season 2

A BFGoodrich G-Grip All Season 2 négyévszakos gumit az észak-amerikai BF-Goodrich, a Michelin csoport tagja fejlesztette ki. Egy középkategóriás termék, melyet úgy terveztek meg, hogy biztonságos közlekedést tegyen lehetővé minden évszakban, emellett pedig ár-érték arányban is jó választás legyen. 

Teszteken is értékelték

A BFGoodrich G-Grip All Season 2 négyévszakos gumi az Autobild tesztjein jó minősítést, 4 csillagot kapott. A teszt nagyon fontos az abroncsok piacán, sokan várják évről-évre az ADAC, a német autóklub tesztjeit. Több más független szervezet, szaklap is folyamatosan tesztel, így pedig születik egy rangsor, mely alapján láthatjuk, hogy adott méretben, típusban melyek a legjobb abroncsok. A teszt mellett a felhasználói vélemények is fontosak, érdemes vásárlás előtt elolvasni azt is, hogy mi azok véleménye egy adott abroncsról, akik már megvásárolták azt. 


A webáruházakban sokféle lehetőség van a találatok rendezésére, ezek egyike a népszerűség szerint, ez is egy beszédes adat lehet. A lényeg, hogy vásárlás előtt mindenképp nézzük meg, hogy mire is van szükségünk pontosan. A méret mellett a sebességindex és a súlyindex is fontos lehet, főleg, ha nagyobb teljesítményű, súlyú autót vezetünk. Mind ahogy az is, hogy milyen az abroncs üzemanyag-hatékonysága, hogy tapad a nedves úton és milyen a zajszintje. Ezek az információk mind megtalálhatók az abroncs címkéjén. 


Miért a BFGoodrich G-Grip All Season 2 négyévszakos gumi? 

A BFGoodrich G-Grip All Season 2 négyévszakos gumi nedves úton való fékezhetőség tekintetében a B-osztályba került, ami igen jó  minősítés. Futófelületi mintázatát úgy alakították ki, hogy a nedves, havas úton is jól fékezhető legyen. Erről az irányított, V alakú mintázata gondoskodik, aminek segítségével minimalizálták az aquaplaning kockázatát is. A vízre felcsúszásnak télen és nyáron is van kockázata, az olvadó hó, a nagy esőzések mind okozhatják azt, hogy az úttesten nagy tömegű víz van jelen. Ilyenkor, ha az abroncs nem tudja kivezetni gyorsan a nagy mennyiségű vizet, akkor megszűnhet a kapcsolat az út és az abroncs között, ami által az autó irányíthatatlanná válhat. 


A BFGoodrich G-Grip All Season 2 négyévszakos gumi futófelületét úgy alakították ki, hogy az abroncs és az út közötti érintkezési felület megnövelésével javuljon a száraz úton való fékezhetőség is. Az abroncs télen és nyáron egyaránt biztonsággal használható, a 3PMSF és M+S jelöléssel is rendelkezik, ami azt bizonyítja, hogy nem csak havas úton, de sárban, nehezebb körülmények között is használható. 


A BFGoodrich G-Grip All Season 2 négyévszakos gumi ideális választás azoknak, akik egy letisztult dizájnnal rendelkező négyévszakos abroncsot keresnek személyautójuk számára. A gumi 66 méretben kapható, érdemes megnézni, hogy melyek ezek a méretek és vásárlás előtt kiválasztani a pontos méretet. A BFGoodrich G-Grip All Season 2 négyévszakos gumi minden évszakban biztonságos kínál, kiváló ár-érték arányban. 
A(z) G-GRIP ALL SEASON 2 család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia