HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

BFGOODRICH G-GRIP ALL SEASON 2 SUV négyévszakos

BFGOODRICH G-GRIP ALL SEASON 2 SUV minta

Terepjárók télen-nyáron: BFGoodrich All Season 2 SUV

Az észak-amerikai BFGoodrich a terepjárók számára fejlesztette ki a BFGoodrich All Season 2 SUV négyévszakos gumit. Aki városi terepjárót, SUV-t vezet, annak más típusú abroncsra van szüksége, mint a személyautók esetében. 


Ezek az autók ugyanis nagyobbak, nehezebbek és a teljesítményük is nagyobb általában. A lényeg, hogy az SUV-k egyre nagyobb szeletet hasítanak ki maguknak, egyre többen váltanak hobbiterepjáróra. Az abroncsgyártók pedig alkalmazkodnak ehhez és egyre több abroncsot kínálnak az SUV-k számára. Ezt minden esetben jelzik is, hisz vannak kifejezetten az SUV-k számára kifejlesztett abroncsok, mások pedig alkalmasak úgy a személyautók, mint a városi terepjárók számára. 

Érvek a négyévszakos abroncsok mellett

Egyre többen váltanak négyévszakos abroncsra, ezt több dolog is indokolja. Egyrészt több mind negyven éve jelentek meg az első ilyen abroncsok, és az eltelt évtizedekben nagyon sokat fejlődtek. Egyre jobban teljesítenek minden évszakban, és míg a korai változatok inkább nyáron nyújtottak nagyobb teljesítményt, a mostaniak már télen is kiválóan szerepelnek. A másik ok az, hogy a telek egyre enyhébbek, a nagy hó és a kemény fagyok úgy tűnik, hogy egyre ritkábbak. Az enyhe tél pedig sokakat elgondolkodtat, és sokak döntenek úgy, hogy négyévszakos abroncsra váltanak. Melynek előnye, hogy nem kell évente kétszer gumicserére költeni és nem kell gondoskodni az épp nem használt abroncsok tárolásáról sem. 


A BFGoodrich All Season 2 SUV négyévszakos gumi esetében is fontos, hogy vásárlás előtt tisztában legyünk a pontos mérettel, hisz csak az autó gyártója által meghatározott méretű abroncsot szabad felszerelni a járműre. A webáruházakban ezt pontosan látjuk is, mint ahogy az abroncs súlyindexét és sebességindexét is, valamint az egyéb alapvető tulajdonságait. Persze aki mélyebben szeretne belemenni a témába, vásárlás előtt érdemes elolvasni a különböző tesztek eredményeit és a felhasználói véleményeket is. 

Miért a BFGoodrich All Season 2 SUV négyévszakos gumi? 

A BFGoodrich All Season 2 SUV négyévszakos gumi kiválóan fékezhető a nedves úton, jól tapad a száraz úton, egy esztétikus, letisztult négyévszakos gumi, ami minősített téli használatra is. A nedves úton B-minősítéssel rendelkezik a fékezés tekintetében. V alakú mintázata gondoskodik a víz gyors és hatékony kivezetéséről, így csökkentve az aquaplaning kockázatát. A vízen felúszásnak télen ugyanúgy megvan a kockázata mind nyáron, ezért fontos, hogy az abroncs kialakítása lehetővé tegye a gyors vízkiszorítást. 


A száraz úton is kiválóan tapad, mind szerkezetében, mind futófelületi összetételében, mintázatában úgy alakították ki, hogy  minden évszakban megállja a helyét. Kanyarokban, egyenes utakon, nagyobb sebességnél is stabil. Fékezéskor, gyorsításkor és hirtelen irányváltoztatásokkor is megállja a helyét. Az út és az abroncs érintkezési felülete fékezéskor megnő, így rövidül a fékút. A BFGoodrich All Season 2 SUV négyévszakos gumi két méretben, 16-os és 18-as átmérővel kapható. 

A(z) G-GRIP ALL SEASON 2 SUV család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia