HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

BFGOODRICH ALL-TERRAIN T/A KO2 nyárigumi

BFGOODRICH ALL-TERRAIN T/A KO2 minta

BF Goodrich ALL TERRAIN T/A KO2 nyári gumi

A BF Goodrich ALL TERRAIN T/A KO2 nyári gumi a népszerű BF Goodrich All Terrain T/A KO utódja. Az előző modellhez képest az abroncs jobb vezetési kényelmet és magasabb teljesítményt nyújt száraz és nedves felületeken egyaránt. További nagy előnye az alacsonyabb gördülési ellenállás, mely optimalizált üzemanyag-fogyasztást tesz lehetővé.
Mi sem bizonyítja jobban a kiváló teljesítményét, mint a vásárlói vélemények, ugyanis a korábbi modellt alkalmazó autótulajdonosok, mintegy 68%-a megvásárolná az utódot: BF Goodrich All Terrain T/A KO2-t is.
BF Goodrich ALL TERRAIN T/A KO2 nyári gumi: korszerű teljesítmény a legkülönbözőbb körülmények között is
A BF Goodrich All Terrain T / A KO2 egy innovatív javaslat 4x4 járművekhez. Ha olyan modellt keres, amely mind a terepen, mind a mindennapi vezetés alatt jól teljesít, a BF Goodrich All Terrain T / A KO2 kifejezetten Önnek való. A modell a népszerű BF Goodrich All Terrain T / A KO folytatása.
A gumiabroncs falai 20%-kal keményebbek, ezáltal a modell jobban ellenáll a mechanikai sérüléseknek és a gyors kopásnak.
A gumiabroncsban használt keverék speciális anyagokból készül, amelyek a hőmérséklet széles tartományában biztosítják a rugalmasságot. Ezzel a BF Goodrich All Terrain T/A KO2 fenntartja a stabilitást a dinamikus vezetés során, és egyedülálló kényelmet nyújt bármilyen felületen.
Innovatív futófelület, magas szintű teljesítmény - Erre képes a BF Goodrich ALL TERRAIN T/A KO2 nyári gumi
A szimmetrikus mintázat miatt a modell nagyon jól viselkedik száraz és nedves úton is. A széles barázdáknak köszönhetően a víz hatékonyan ürül, ezáltal a futófelület gyors szárítása segít fenntartani a megfelelő tapadást és elkerülni a vízen futás kialakulását. A robusztus és szilárd mintázati blokkok „beleharapnak” a felületbe, biztosítva a sima indulást, a hatékony gyorsulást és a rövid féktávolságot.
A gumiabroncs belső szerkezete kettős acél-merevítésből áll, amelyet spirál tekercselt nejlonréteggel erősítenek meg. Ez javítja az abroncsok állóképességét és meghosszabbítja annak élettartamát.
Ezenkívül a futófelület egyenletes kopása (és ezáltal a teljes értékű hajtás a gumiabroncs teljes élettartama alatt) biztosítja a nyomás optimális elosztását. Ennek eredményeként élvezheti a kényelmes és biztonságos vezetést anélkül, hogy aggódnia kellene a teljesítmény elvesztése miatt az idő múlásával.
A BFGoodrich az egyik legnépszerűbb gumiabroncs-márka.
A társaság termékei közepes osztályúak, ezáltal a legjobb ár-érték arányt nyújtják, a kiemelkedő képességek és a meghosszabbított élettartam miatt. A BFGoodrich volt az első cég, amely kifejlesztette a szintetikus kaucsukgyártás technológiáját, amely új ügyfeleket vonzott. Manapság gumiabroncsait több millió sofőr használja világszerte. A név pedig egyértelmű garancia a BF Goodrich ALL TERRAIN T/A KO2 nyári gumi tekintetében.

A(z) ALL-TERRAIN T/A KO2 család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia