HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

BFGOODRICH ADVANTAGE SUV nyárigumi

BFGOODRICH ADVANTAGE SUV minta

BF Goodrich ADVANTAGE SUV nyári gumi

A BF Goodrich ADVANTAGE SUV nyári gumi abroncsok - amelyek 16 különböző változatban kaphatók - számos peremmérettel rendelkeznek, 16 és 19 hüvelyk között. Az abroncs XL besorolású, mely azt jelenti, hogy képesek nagyobb terheléseket is elviselni. A modell teljesítményét hivatalosan is tesztelték, nedves tapadása rendkívüli eredményeket produkált.
Amennyiben Ön is egy megbízható gumiabroncsot keres a változatos nyári utakhoz, figyelmébe ajánljuk a BF Goodrich ADVANTAGE SUV modellt.
Korszerű futófelület, rendkívüli tapadás: avagy, színre lép BF a Goodrich ADVANTAGE SUV nyári gumi
A BFGoodrich Advantage SUV egy középkategóriás nyári gumiabroncs, 4x4-es autókhoz adaptálva. A modell kialakítása a szimmetrikus mintázaton alapul, mely sűrűn vágott barázdákból áll. A többirányú barázdák és lamellák ideálisak, ha esik az eső, s hatékony vízelvezetésre van szükség a vízenfutásként ismert szörnyű jelenség elkerülése érdekében.
A masszív és merev blokkok optimális tapadást biztosítanak a száraz felületeken is, és jelentősen lerövidítik a féktávolságot.
A futófelület fontos eleme a középső blokk, mely felelős az egyenes szakaszokon történő stabil vezetésért, míg a megerősített oldalblokkok a kanyarokban játszanak fontos szerepet. A modell kifejezetten gyorsan reagál a kormányjelekre, még akkor is, ha az időjárási viszonyok nem túl kedvezőek.
Miért BF Goodrich ADVANTAGE SUV nyári gumit? A vállalat évtizedek óta tartó megbízható teljesítménye miatt
A BF Goodrich a világ egyik legrégebbi gumiabroncs-gyártója. Az Egyesült Államokból származik, ahol nagy népszerűségnek örvend minőségi termékei és széles áruválasztéka által. Jelenleg a francia Michelin konszernhez tartozik, aki elsősorban arról ismert, hogy a gyártásai során mindig a legújabb anyagokat és technológiákat alkalmazza.
Ebből kifolyólag nem meglepő, hogy a BF Goodrich termékek világszerte a minőségükről és megbízható képességeikről ismertek. Több mint 150 éves múltjának és tapasztalatának köszönhetően a vállalat sokoldalú, innovatív gumikat kínál. Melyek közüla BF Goodrich ADVANTAGE SUV nyári gumi sem kivétel.

A(z) ADVANTAGE SUV család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia