HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

BFGOODRICH ADVANTAGE SUV ALL-SEASON négyévszakos

BFGOODRICH ADVANTAGE SUV ALL-SEASON minta

Négy évszakos abroncs terepjárók számára: BF-GOODRICH ADVANTAGE SUV ALL-SEASON

 

A BF-Goodrich Advantage SUV All-Season a BF-Goodrich középkategóriás márka négyévszakos abroncsa, melyet SUV-ok számára terveztek. Az abroncs az Advantage szériához tartozik, melynek előnyös tulajdonságait ötvözték a SUV tulajdonosok igényeivel. Legyen szó 4x4, SUV, crossover vagy terepjáró járműről, a BF-Goodrich Advantage SUV All-Season széles méretkínálatában megtaláljuk a megfelelő méretet az autónkra. A méretkínálat ugyan némiképp szűkebb, mint a BF-Goodrich Advantage All-Season esetében, de a legkedveltebb terepjáró és SUV méreteket megtaláljuk, mint például a 225 45r20 méretet.

 

A BF-Goodrich Advantage SUV All-Season esetében is jellemző, hogy a megbízható vezetési élmény mellé kedvező árakat is kapunk. Természetesen a négy évszakos abroncsokat akkor érdemes választani, hogy általában csak heti rendszerességgel használjuk az autónkat, és elsősorban városban közlekedünk vele. Ilyen vezetési stílushoz is főleg prémium és középkategóriás abroncsot érdemes választani. Amennyiben a minőség mellé kedvező árakat is keresünk, akkor az Advantage SUV All-Season jó választás lehet.

 

Amit a BF-Goodrich Advantage SUV All-Season négyévszakos abroncstól elvárhatunk

 

A BF-Goodrich Advantage SUV All-Season abroncsok egyik fő jellemzője, hogy minden körülmények között kiváló tapadás ér el. Legyen szó nedves, száraz, téli vagy nyári körülményről, a speciális keverék és a szimmetrikus mintázati kialakítás jó tapadást és stabil irányíthatóságot ér el. Ezt egyrészt a gumikeveréknek köszönheti, melyhez egy speciális szilícium-dioxidot is adtak, amely egyrészt segíti az abroncsot, hogy megőrizze a rugalmasságát bármilyen hőmérsékleti viszony között, másrészt megakadályozza az abroncs felmelegedését, ezáltal hosszabb élettartamot és magasabb futásteljesítményt tesz lehetővé.

 

A mintázati kialakítás is egyedi. A szimmetrikus mintázatban megfigyelhetőek a lamellák és a barázdák egyedi kialakítása, melyek extra harapós élekkel egészülnek ki, hogy  növeljék az abroncs tapadását. Az aquaplanning kockázatának csökkentésének érdekében a körbefutó barázdák mellett még Aqua-Flume technológiát is alkalmaztak, hogy az abroncs nedves körülmények között is jó tapadást érhessen el.

 

Milyen az Advantage SUV All-Season abroncs megítélése?

 

A BF-Goodrich Advantage SUV All-Season abroncsok esetében főleg a vásárlói véleményekre támaszkodhatunk, ugyanis nemzetközi abroncsteszt eredmény még nem született. Nem tesztelte sem az ADAC, sem az Autobild, vagy más autós magazin. Ugyanakkor a vásárlói vélemények meglehetősen bíztatóak, és nagyon pozitívak. Természetesen a BF-Goodrich Advantage SUV All-Season sem való minden vezetési stílushoz, vagyis választás előtt ezt mindenképp számításba kell venni.

 

Az abroncs webáruházi és kereskedési kínálatban is egyaránt megtalálható hazánkban is. Amennyiben a BF-Goodrich Advantage SUV All-Season négyévszakos abroncs mellett tesszük le a voksunkat, egy olyan abroncsot kapunk, amely télen-nyáron megbízható és biztonságos.

A(z) ADVANTAGE SUV ALL-SEASON család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia