HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

BFGOODRICH ADVANTAGE ALL-SEASON négyévszakos

BFGOODRICH ADVANTAGE ALL-SEASON minta

Nagyteljesítményű autók négyévszakos abroncsa: BF-GOODRICH ADVANTAGE ALL-SEASON

 

A BF-Goodrich Advantage All-Season a BF-Goodrich középkategóriás márka négyévszakos abroncs, melyet elsősorban egy nagy teljesítményű személygépjárművekhez és SUV-okhoz terveztek. A BF-Goodrich a Michelin csoporthoz tartozik, és célja, hogy minőségi abroncsokat dobjon piacra, természetesen megfizethető áron. Az Advantage All-Season is jó példája annak, hogy egy abroncs kedvező árak mellett minőséget is tud képviselni. Jó ár-érték arány, biztonságos vezetési élmény, jó irányíthatóság, ez mind jellemzik a Advantage All-Season négy évszakos abroncsot.

 

A négyévszakos abroncsok esetében természetesen számít, hogy milyen vezetési stílus mellé választjuk, ugyanis nem alkalmas minden vezetési stílushoz, ahogy minden autóhoz sem. A méretválaszték viszont széles, így számos autóra megtalálhatjuk a tökéletes méretet. A legkeresettebb méret a 255/45 r20, de természetesen számos más méret is megtalálható a kínálatban legyen szó kereskedésekről, vagy webáruházakról.

 

Amiért megéri a BF-Goodrich Advantage All-Season négy évszakos abroncsot választani

 

A BF-Goodrich Advantage All-Season négy évszakos abroncsot kifejezetten úgy tervezték meg, hogy se a téli, se a nyári útfelület ne okozzon neki gondot, vagyis esőben, hidegben, melegben, száraz aszfalton, de enyhe havazás esetén is bizonyítani tudjon. A futófelületi mintázatnak és a speciális keveréknek köszönhetően az abroncs kiváló tapadást ér el időjárási körülményektől függetlenül. A keverékbe egy erősebb szilícium-dioxid vegyület került, amely a különböző hőmérsékleteken hivatott megőrizni a gumi rugalmasságát. Emellett a keverék megakadályozza a felmelegedést is, az erősebb szerkezet pedig hosszabb élettartamot tesz lehetővé.

 

A mintázati kialakítás szimmetrikus, a lamellák és a barázdák mintázata növelik az útfelület tapadását. A barázdák kialakítása és az Aqua-Flume technológia jobb vízelvezetést tesz lehetővé, így esős és latyakos időben csökken az aquaplanning, vagyis a vízen csúszás kockázata.

 

Vélemények és teszteredmények

 

A BF-Goodrich Advantage All-Season tekintetében még nem született nemzetközi teszteredmény, ugyanakkor a márka belső tesztjei alapján az Advantage All-Season igen is megállja a helyét minden téli és nyári körülmény között is. Ha kicsivel többet szeretnénk megtudni az abroncs minőségéről, akkor érdemes a vásárlói véleményeket is megfigyelne, melyek egyébként meglehetősen pozitívak. A négyévszakos abroncsok megítélése még mindig vegyes, és szakértők is azt javasolják, hogy közép és prémium kategóriás abroncsokat célszerű választani ebből a szegmensből.

 

A legnagyobb hazai abroncsokat véleményező gyűjtőportál szerint a BF-Goodrich Advantage All-Season azok számára lehet jó megoldás, akik csak ritkán, heti rendszerességgel vezetik az autójukat, elsősorban városban közlekednek, és nem szeretnének évente kétszer abroncscserére költeni. A BF-Goodrich Advantage All-Season leginkább az enyhébb telekre alkalmas, amelyek az elmúlt években Magyarországon is voltak.

 

 

A(z) ADVANTAGE ALL-SEASON család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia