HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

BFGOODRICH ACTIVAN 4S négyévszakos

BFGOODRICH ACTIVAN 4S minta

Biztonság egész évben: BFGoodrich Activan 4S

Az amerikai BFGoodrich a kishaszongépjárművek számára fejlesztette ki a BFGoodrich Activan 4S négyévszakos gumit. A márka története Ohioból indult még 1870-ben, a gyár 1990-től a Michelin-csoport tagjaként gyártja középkategóriás abroncsait. Személyautóknak, kishaszongépjárműveknek egyaránt. 


A BFGoodrich Activan 4S négyévszakos gumi biztonságot és kiválót apadást kínál minden évszakban, minden körülmények között. Legyen szó akár hóról, jégről, zord hidegről vagy kánikuláról. A BFGoodrich egyik legújabb fejlesztése ez az abroncs, amit úgy terveztek meg, hogy biztonságos legyen és egyben kényelmes vezetési élményt is biztosítson. Az abroncs egész évben biztonságot garantál, kiválóan teljesít a havas és a jeges úton is, e tekintetben az abroncscímkéjén a B-minősítés szerepel. Az Európai Uniós 2021 májusa óta egységes abroncscímkéjén A-tól E-osztályzatig sorolják be az abroncsokat, ahol az A a legjobb minősítés. A BFGoodrich Activan 4S négyévszakos gumi a 3PMSF jelöléssel is el van látva, ami azt jelenti, hogy a hóval fedett utakon is biztonságos a használata. 

A BFGoodrich Activan 4S négyévszakos gumi sokoldalúan használható

Ezek a négyévszakos gumik kiváló megoldást jelentenek a kisteherautók számára, hisz minden évszakban használhatók. Így nem kell gondoskodni az évi kétszeri gumicseréről és az épp nem használt garnitúrák tárolásának költségeit is elfelejthetjük. Ezek egy autó esetében sem kis összegek, aki viszont egy nagyobb flottát kezel, bizony ott már magasra rúghatnak ezek a kiadások. Nem véletlen, hogy egyre népszerűbbek a négyévszakos abroncsok, melyek a tesztek alapján is egyre jobb minőségben készülnek, egyre jobb teljesítményt nyújtanak minden évszakban. 


A tesztek mellett, mielőtt megtörténik az abroncs vásárlás, érdemes megnézni, hogy milyenek a felhasználói vélemények. Természetesen a webáruházakban egy újonnan piacra dobott négyévszakot gumi esetében ilyennel nem fogunk találkozni, de más esetben érdemes ezeket a véleményeket is elolvasni, és érdemes magunknak is leírni a véleményünket egy-egy gumiról, hogy ezzel is segítsünk másokat. 

Mintázat és futófelület

A BFGoodrich Activan 4S négyévszakos gumi mintázatát és futófelületét úgy alakították ki, hogy minden évszakban megfeleljen a kihívásoknak. Széles, egymással összekapcsolt csatornák gondoskodnak a víz gyors és hatékony kivezetéséről, így minimalizálva az aquaplaning kockázatát. A nedves úton és a havas felületen való jobb tapadás érdekében nagy számban találhatók lamellák az abroncs felületén. Mivel haszongépjárművekre tervezték, fontos, hogy az abroncs bírja a terhelést, hisz olykor nagy súlyokkal együtt kell biztonságos nyújtania. Az abroncs vállrészén széles kivágások és robusztus sarkok gondoskodnak arról, hogy a gumi ellenálljon a sérüléseknek, miközben hóban és sárban is jól tapadnak. Nem csak télen, nyáron is jól teljesít ez az abroncs, így aki egy jó minőségű középkategóriás gumit keres, érdemes az új BFGoodrich Activan 4S négyévszakos gumit választania. A(z) ACTIVAN 4S család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia