HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

BF GOODRICH ACTIVAN WINTER GO téligumi

BF GOODRICH ACTIVAN WINTER GO minta

BF-Goodrich Activan Winter téli gumi a biztonságos utazáshoz

A BF-Goodrich Activan Winter téli gumi a márka többi termékéhez híven a Michelin csoport neve alatt készül. A középkategóriás márka méltó az anyacéghez, mivel egyre nagyobb  fejlesztéseket vállalnak, és a rendszeres innovációk minőségi abroncsok megszületését jelentik. A vállalat még az 1800-as évek végén alapult meg, ahol nemzetközileg is elismert hírnevet szerzett magának, hála a magas minőségnek. A radiál vázas gumiabroncsok az innovatív szellemet képviselték, úgyhogy senkit sem döbbentett meg a Michelin elhatározása, hogy felvásárolja a termékeket.

A Michelin először az amerikai piacra szánta az abroncsokat, azonban az addigra népszerű márka nem tűnt el a piacról, a nemzetközi hírének hála Magyarországon is elterjedt. A téli gumik személyautók mellett teherjárművekre is készülnek, úgyhogy minden felhasználó megtalálja, ami keres. Az elérhető méretek mellett a megbízható alapanyagok mindig adottak, ami lényegesen megkönnyíti a vásárlást.

A BF-Goodrich Activan Winter téli gumi tulajdonságai

A BF-Goodrich Activan Winter téli gumi még jobb stabilitást ígér a havas talajon. Az abroncs robusztus és megbízható, így nem kell félni a kanyarokban sem. Az irányított felületi minta megalapozza a pontos vezetés élményét, az abroncsok megállásnál, indulásnál és a lejtős településeken is azonnal reagálnak. A lamellák elhelyezése tovább növeli a megfelelő stabilitást, miközben a széles csatornák nagy mennyiségű havat szorítanak ki. 

Az Activan Winter téli gumi tehetővé teszi, hogy száraz és nedves útszakaszon is stabil legyen a jármű haladása. Úgy tervezték meg, hogy a legzordabb körülmények között is lágy maradjon, miközben a nagyon havas és jeges utakon sem csúszik. Ez az abroncs alacsony gördülési ellenállással rendelkezik, amihez hosszú élettartam és kevesebb üzemanyag-fogyasztás jár. A menetzaj alig éri el a 71 dB-t, ami kellemessé teszi a hosszabb utazásokat a mindennapos használat mellett. A gumi belső rétege 4 mm vastag, ami védi a külső behatásoktól és még strapabíróbbá teszi azt.

Kinek ajánlott a használata?

A BF-Goodrich Activan Winter téli gumi minden felhasználónak ajánlott, azoknak is, akik nagyon havas és jeges utakon fognak vezetni. A hegyvidéki élethez kötelező kiegészítőnek számít, azonban a városi közlekedéshez szintén tökéletesen megfelel. Az abroncs egyszerre stabil, robusztus és megbízható, mestere a csapadékos és a száraz utaknak. A BF-Goodrich Activan Winter téli gumi azoknak a járműtulajdonosoknak ajánlott, akik az egész telet biztonságban akarják levezetni.


A(z) ACTIVAN WINTER GO család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia