HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

APOLLO ASPIRE 4G nyárigumi

APOLLO Aspire 4G minta

Az Apollo Aspire 4G nyári gumi a prémium kategória egyik kedvence

Az Apollo Aspire 4G nyári gumi kivételesen nem a budget kategóriát színesíti, hanem egyenesen a prémium abroncsok közé repíti el a vásárlókat. Az indiai cég évtizedek óta azon dolgozik, hogy minden felhasználó igényeinek megfeleljen, ami alól az Aspire 4G sem lehet kivétel. Ez a nyári abroncs olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amit biztosan értékelni fognak a járműtulajdonsok, főleg azok, akik hosszú távra terveznek.

Egyesek félvállról veszik a nyári gumik kiválasztását, és inkább a téli hónapokra koncentrálnak, pedig a meleg időjárás ugyanolyan veszélyeket rejt. Magyarország a kontinentális éghajlati övezetbe tartozik, az extrém időjárástól azonban nem menekülhet. Egyre gyakrabban kapunk hőségriadókat, amiket rendszerint hatalmas viharok követnek. Az abroncsoknak meg kell küzdeniük a forró betonnal, majd a hirtelen lehűlt csapadékkal is. Szerencsére az Aspire 4G ezeknek az elvárásoknak is megfelel.

Mit tud az Apollo Aspire 4G nyári gumi?

Az Apollo Aspire 4G nyári gumi W/Y besorolású. Úgy tervezték meg, hogy széles külső vállrészei legyenek, amikhez keskeny közbenső barázdák járnak. Ez a tulajdonsága gondoskodik a kiváló kezelhetőségről a száraz utakon. A három széles körben futó barázda emellett csökkenti az aquaplaning kockázatát, ugyanakkor gondoskodik a tapadásról az esőben.

A gumiabroncs optimalizált központi bordával rendelkezik, ami könnyebbé és megbízhatóbbá teszi a kormányzást. A profil és a nyomáseloszlás szélesebb érintkezési felületet teremt, hogy ne csak az egyenesben, hanem a szerpentines utakon is egyszerű legyen a haladás. Emellett a gumikeveréket úgy alkották meg, hogy magasabb szilikát tartalmú legyen. A sztirol-butadién gumi a nedves és száraz úton is tökéletesen teljesít.

Az ék alakú profil csökkenti a kerék kipörgés lehetőségét, hogy a kanyarokban is biztonságos maradjon a közlekedés. Végül, de nem utolsó sorban meg kell említeni a profilblokk-elosztást is, ami egyenleges kopásról és alacsony zajszintről gondoskodik. Az alacsony gördülési ellenállás nemcsak a gumi élettartama miatt fontos, hanem az alacsony üzemanyag-fogyasztás miatt, ami a dráguló árak mellett egyre fontosabb tulajdonság.

Kinek ajánlott?

Az Apollo Aspire 4G nyári gumi, azoknak ajánlott, akik a legjobb minőséget keresik, és nem érik be az olcsó termékekkel. A felhasználói vélemények megegyeznek a tesztek eredményeivel, így minden webáruház nyugodt szívvel ajánlja. Az alacsony zajszint, a hosszú élettartam, és a tökéletes irányíthatóság sokak kedvencévé teszi, amihez muszáj hozzávenni a jó árat is.

Az indiai cég egyre nagyobb figyelmet fordít arra, hogy a felhasználók megelégedjenek a vásárlással. Ma már a minőség és az árak kéz a kézben járnak, hogy minden gépjárműtulajdonos megtalálja a kedvencét. Ráadásul az Apollo nagyon fontosnak tartja az európai eladásokat is, így a magyar vásárlók is nyugodt szívvel rendelhetnek tőlük. Az Apollo Aspire 4G nyári gumi tényleg minőségről és megbízhatóságról gondoskodik, mindezt rengeteg méretben.

A(z) ASPIRE 4G család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia