HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

APOLLO AMAZER 3G nyárigumi

APOLLO Amazer 3G minta

Apollo Amazer 3G nyári gumi, avagy a megfizethető abroncs

Az Apollo Amazer 3G nyári gumiról sok minden elmondható, de a legfontosabb tulajdonsága a jó ár-érték arányban rejlik. Az indiai vállalat évtizedek óta beférkőzött a köztudatba, ahol leginkább a SUV kategóriának szánt abroncsokkal és az árakkal emelkednek ki a többiek közül. Természetesen a személygépkocsik sem maradnak ki a gyártásból, ami olyan megbízható, de lényegesen olcsó gumik születését jelenti, mint az Amazer 3G.

A megfelelő nyári gumi kiválasztása mindennél fontosabb, hiszen a hónapok rengeteg meglepetést tartogatnak. A forró beton extrém hőmérsékletet szokott elérni, ahova csak a nyári gumikkal lehet felhajtani. Amikor a levegő bőven 30 fok felett van, akkor a tűző napsütés tovább rontja a helyzetet. A rossz abroncsok megolvadnak, és akár deformálódhatnak is, ami nemcsak a gumiabroncs éveit csökkenti le, hanem a közlekedést is veszélyessé teszi. Éppen ezért a csábító árak mellett muszáj megnézni az abroncsok tudását is.

Miért jó választás az Apollo Amazer 3G nyári gumi?

Az Apollo Amazer 3G nyári gumi főleg a középkategóriás járművek kedvence lesz. Azok fogják a legtöbbször használni, akik nem mennek mindennap autópályán, és a sebességkorlátokat is betartják. Az abroncs T sebességbe tartozik, ami azt jelenti, hogy akár 190 km/órás haladást is elbír, ezt azonban az utak minősége miatt is érdemes elkerülni. A gyártók úgy tervezték meg az abroncsot, hogy az egyedi oldalfal barázdák végig csökkentsék a kopást. Innentől kezdve nemcsak az egyenes szakaszokon, hanem a kanyarokban is egyenletesen tapad az úthoz.

A középső és oldalsó blokkok egyedülálló kombinációja csökkenti a gördülési ellenállást. Minél kisebb az ellenállás, annál biztosabbak lehetünk benne, hogy az abroncs jól bírja a közlekedéssel járó súrlódást, és nem fog egyhamar elkopni. Valamint az üzemanyag-fogyasztás is sokkal jobban alakul, ami a folyamatosan növekvő árak mellett jó hírnek számít. A felhasználói vélemények szerint ma már ez a szempont is nagyon fontos a vásárlás során. Minél kevesebbet fogyaszt egy autó, annál nagyobb esélye van a tulajdonosoknál. Ha pedig az abroncs minősége is segíti a fogyasztást, akkor még könnyebb a gumicsere.

Kinek ajánlott az Apollo?

A vállalat a 70-es évek óta dolgozik azért, hogy minden felhasználó a lehető legjobb minőséget kapja, mindezt megfizethető árakon. Az Amazer 3G emellett optimalizált futófelületet kapott, ami lényegesen csökkenti a zajszintet. Innentől kezdve azoknak való, akik kényelmesen szeretnének vezetni, és élvezni akarják az utakon eltöltött perceket és órákat. Nincs annál bosszantóbb, mint amikor a gumik zörgése zavarja a csendet, és szó szerint rontja az utazás pillanatát.

Az Apollo tudja, hogy mire vágynak az emberek, ugyanakkor a minőségből sem enged. Ezt jól mutatják a tesztek, ahol mindig eléri az ajánlott kategóriát. A jó árak pedig mindenki számára elérhetővé teszik, ami még inkább a cég mellett beszél. Az Apollo Amazer 3G nyári gumi emellett a webáruházból is megrendelhető, ami még könnyebbé és kényelmesebbé teszi a vásárlást.

A(z) AMAZER 3G család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia