HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

APOLLO AMAZER 3G MAXX nyárigumi

APOLLO Amazer 3G Maxx minta

Az Apollo Amazer 3G Maxx nyári gumi minden körülmény között jól teljesít

Az Apollo Amazer 3G Maxx nyári gumi jobb üzemanyag-hatékonyságot, alacsony zajszintet és nagyszerű tapadást kínál száraz és nedves körülmények között. A nyári gumik különleges képessége, hogy a változó hőmérsékletre is jól kell reagálniuk. Úgy tervezték meg a gumikeveréket, hogy a 40 fokos melegben és a 10 fokos hűvösben is biztonságos legyen a közlekedés, ami a nyári hónapok során gyakran előfordul. Ha pedig a hirtelen lezúduló esőkre gondolunk, akkor még fontosabb a minőségi abroncs kiválasztása.

A meleg hónapok során gyakran jönnek a szürke fellegek. Ilyenkor nem a szemerkélő eső a probléma, hanem a zuhogó nyári viharok. Ez azt jelenti, hogy az egyik percben még a hőséggel és a forró betonnal kell megküzdenie az abroncsnak, a másik percben pedig a 10 centis vízzel. Innentől kezdve teljesen érthető, hogy miért olyan fontos a nyári gumik nedves útfelületen nyújtott tulajdonsága, amit a különböző teszteken is alaposan vizsgálnak. Bár Magyarország a kontinentális éghajlati övbe tartozik, jó, ha minden autótulajdonos felkészül az egyre extrémebb időjárásra.

Mit tud az Apollo Amazer 3G Maxx nyári gumi?

Ha megnézzük közelebbről az Apollo Amazer 3G Maxx nyári gumit, akkor szimmetrikus futófelületi mintázatot találunk. Ez gondoskodik arról, hogy kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtson a nedves és száraz felületeken. A mély blokkok könnyen vezetik el a hirtelen érkező csapadékot is, miközben biztonságos marad a haladás az egyenesben és a kanyarokban is.

Az optimalizált lamellasűrűség kiegyensúlyozott futófelület-zaj teljesítményt kínál, amit leginkább azok a felhasználók fognak észrevenni, akik a hosszabb utakat részesítik előnyben. Nincs annál rosszabb, mint amikor behallatszik az utastérbe a gumik zaja. Ez az apró pont könnyen elrontja a kirándulásokat. Szerencsére az Apollo Amazer 3G Maxx nyári gumi csendes haladást ígér, amit minden vezető értékelni fog.

Emellett ott vannak még az összekapcsolt vállblokkok is, amik stabil érintkezési felületről gondoskodnak fékezés közben. A felhasználói vélemények szerint egyre többen nézik meg ezt a szempontot a vásárlás előtt, mivel a fékezés életet ment. A városban egyetlen másodperc is fontos lehet, ami különbséget tesz a balesetek lefolyása között.

Kinek ajánlott a márka?

Az Apollo egy 1976-ban alapított indiai márka. Az elmúlt években erőteljes terjeszkedésen ment keresztül a Vredestein márka visszavásárlásával. Az Apollo jelenleg a világ tizenötödik legnagyobb gumiabroncsgyártója. Az indiai székhelyű Apollo több gyártóüzemmel rendelkezik Indiában, Dél-Afrikában, Zimbabwében és Hollandiában. Az is fontos, hogy havonta több tízezer gumiabroncsot ad el Európában, ami jelenleg eladásainak 1/3-át teszi ki. 

A webáruházban is megrendelhető abroncsok tökéletesen felkészültek az európai körülményekhez, ami még keresettebbé teszi. Az Apollo Amazer 3G Maxx nyári gumi megbízható, minőségi és minden körülmény között kiegyensúlyozott vezetést nyújt, ami mellé nagyszerű ár-érték arány jár.

A(z) AMAZER 3G MAXX család gumijainak listája

SZŰRŐK
SZŰRŐK
TÍPUS
KERESÉS
0 találat
Az Ön által keresett termék nem szerepel az adatbázisban. Ellenőrizze a keresési feltételeket!

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia