HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

APOLLO téli és nyári gumiabroncs minták


Apollo Tyres Ltd autógumi gyártó történelem

 
Apollo Tyres Ltd a világ 17. legnagyobb gumiabroncs gyártója, 1976-ban alakult, az éves árbevétele 2011-ben 2,5 milliárd dollár. A társaságnak  jelenleg négy gyártó egysége van, egy Dél-Afrikában, kettő Zimbabwéban és egy még Hollandiában. Az Indiai  hálózat több mint 4.000 márkakereskedővel büszkélkedhet, amelyből több mint 2500 exkluzív üzlet.
Bevételeinek 59%-a Indiából, 28%-a Európából, 13%-a Afrikából adódik össze.  Az Apollo gumiabroncs elnyerte a FICCI díjat.
Azt tervezi a cég, hogy 2016-ig a 10. legnagyobb gumiabroncs gyártó lesz a világon, éves bevétele eléri a 6 milliárd dollárt.
 
2009. Az Apollo Tyres megszerezte a hollandiai székhelyű abroncsgyártó Vredestein Banden BV  céget, egy meg nem nevezett összegért.
2013. A legnagyobb dél-afrikai művelete egy eladás, a  Sumitomo Rubber Industries of Japan értékesítése.
2013. Az Apollo berendezkedett arra, hogy megszerezzék az amerikai Cooper Tire & Rubber Co., amely várhatóan befejeződik az év végére.
2013. Úgy tűnt, hogy az Apollo Tyres Ltd megvenné az amerikai székhelyű Cooper Tire & Rubber Company-t, mintegy 2,5 milliárd dollárért, de a hatalomátvétel után összeomlott a cég,  és jogi csatározások kezdődtek. Neeraj Kanwar elmondta, hogy az Apollo ezentúl csak az európai piacon kíván jelen lenni.
Alul az Apollo  autógumi gyártó által gyártott minták felsorolását láthatja.  Rákattintva választhat, hogy ebből a típusból milyen méretű abroncsok készülnek, amit az oldalunkon keresztül meg is rendelhet. Autógumi webáruházunkban vásárolt abroncsát kérésre házhoz is szállítunk Önnek.   A méretekre kattintva átkerül a gumi részletes leírásához, a minta képének nagyításához.  A kiválasztott gumi alatt talál még a kiválasztott méretből néhány ajánlatot más gyártóktól is.  Ha autógumit szeretne rendelni, vagy tanácsra lenne szüksége hívjon minket, vagy rendelje meg online!

Telefon: 30/6065-170                                                                                  Email: info@autogumiakcio.huAPOLLO téli gumi
APOLLO nyári gumi

APOLLO nyárigumi minták

Apollo téligumi minták

Apollo - Alnac Winter
Apollo - Alnac Winter
Apollo - Apterra Winter
Apollo - Apterra Winter
Apollo - Alnac 4G Winter
Apollo - Alnac 4G Winter
Apollo - Aspire XP Winter
Apollo - Aspire XP Winter

Apollo négyévszakos minták

Apollo - Alnac 4G All Season
Apollo - Alnac 4G All Season
Apollo - Altrust All Season
Apollo - Altrust All Season

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia