Süti beállítások

Hankook téligumi abroncsok prémium kategóriában is elérhetőek

2024/01/30
Gumiabroncs hírek
A Hankook téligumi abroncsok visszafogott áron érhetőek el a külö...
A Hankook téligumi abroncsok visszafogott áron érhetőek el a különféle gumiabroncs értékesítő helyeken. Kiváló menettulajdonság, menetkomfort jellemzi az abroncsokat. Két autós szakfolyóirat is szárnyai alá vette a Hankook abroncsokat, az ADAC és az Auto Bild.

A Hankook téligumi abroncsok gyártójáról pár szóban

A Hankook téligumi gyártó cég a világ egyik leggyorsabban terjeszkedő és legnagyobb abroncs gyártója. Termékpalettájában a személygépkocsik, kisteherautók, 4x4, tehergépkocsik és buszok számára találhatóak meg a gumiabroncsok. A világ szinte minden táján összesen 185 országban teljesített értékesítések figyelembevételével a Hankook Tire a hetedik helyen végzett a gumi eladási árbevétel tekintetében. 14 000-nél több alkalmazott, 4 helyi főiroda képezi a Hankook bázisát. A világ több pontján 20 tengerentúli fiókvállalattal és 5 kutató-fejlesztő központtal is dicsekedhet. A tengerentúli piacokról származik a bevételeinek több mint 70%-a. Az első európai gyár 2006-ban nyitotta meg kapuit Magyarországon, Dunaújvárosban. Ebben az évben történt meg az alapkő letétele, hogy a immáron Magyarországon is gyártásba menjen a méltán kedvelt abroncs. 
Világszintű hirdetési koncepciójukat "Tame the Beast" ("Megszelidíti a vadat") kampánnyal indítják be.  Kitüntető címet is kapnak 2007-ben, hiszen elnyerik a 7. legnagyobb gumiabroncs gyártó címet. Következő kampányukat 2008-ra tervezik, ekkor indítják el a TV CF segítségével a "2008 Tame the Road" kampányt. Fejlett technológiájukat a "Kontrol Technology" szlogen fémjelzi. A Hankook téligumi szettek rohamosan fogynak, hiszen számos kampányt indítanak folyamatosan, amelyek az eladási statisztikára is jó hatással vannak. Számos autógyártó cég ezeket a kiváló minőségű abroncsokat részesíti előnyben, úgy, mint az Opel, Kia, Hyundai, Ford, vagy Renault. Az 1941-ben megalapított cég, napjainkra már a gumiabroncs gyártás meghatározójává nőtte ki magát. A cég székhelye Szöulban található meg, és az eredeti neve a cégnek Chosun Tire Company volt. Csak később vette fel ma is ismert nevét 1968-ban. A Hankook Tire nagy hangsúlyt fektet az emberi biztonságra, az életminőség előmozdítására is. A 2003-ban végzett ADAC tesztek is ezt igazolják. Az ADAC egy teljesen független szervezet, így joggal állíthatjuk, hogy a Hankook tényleg tudhat valamit.
 
Hankook téligumiTovábbá a Hankook téligumi szettek előnyeit az Auto Bild is többször lehozta, amely a legszélesebb körben forgalmazott autós folyóirat és a világ minden táján számos olvasója akad. Magyarországon a gyártás mellett komoly adományozási tevékenységet is folytat a Hankook. Évente több 10 millió forinttal támogatja a különféle magyarországi nonprofit szervezeteket.
A Hankook kósza hírek szerint még a Formula 1-be is be szeretne szállni, de ez egyelőre még várat magára. Reményeink szerint eljön az a nap is, amikor ezzel a jó hírrel fogadhatunk minden Hankook abroncs kedvelőt. Mindenesetre a Hankook téligumi szettek minden bizonnyal új tulajdonosaik legmagasabb igényeit is képesek lesznek kielégíteni.